Om oss

VILL DU HA personlig service med kvalite och finess så har du kommit rätt! Vi är ett mindre företag med stora resurser.

Måleriföretag i Stockholm

SNABBA JOBB MED KORT VARSEL. Vi har en mycket bred och allsidig kompetens för att klara av alla typer av uppdrag. Från reparation till nybyggnation.
Med många år i branschen har vi också hantverkare med erfarenhet av gammalt TRADITIONELL MÅLNING.

Vår verksamhet omfattar alla förekommande målningsarbeten från stora, personalintensiva arbeten till små servicearbeten.

Vi genomför också TOTALÅTAGANDEN där vi ombesörjer allt som entreprenaden kräver från målningsarbeten till el, snickeri och golvarbeten.

För dig som vill ha TIPS OCH RÅD i ditt färgval, tar vi gärna fram förslag till färgsättning, som naturligtvis är kostnadsfri för dig som kund om vi får förtroendet att utföra arbetet.

Vår AFFÄRSIDÈ är att i samband med kunder och anställda erbjuda det bästa alternativ på kort eller lång sikt med hänsyn till KVALITE, EKONOMI, UPPLEVELSE, MILJÖ OCH ARBETSMILJÖ.

Att få ommålat är ingen kostnad, utan bör ses som en LÅNGSIKTIG INVESTERING för att skapa en trivsam och hållbar miljö där upplevelsen sätts i centrum.

Om Konceptmåleri

Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag över hela Stockholm. JY Konceptmåleri AB är anslutna till branschorganisationen Måleriföretagen i Sverige och innehar givetvis alla erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar. Företaget ger garantier på utförda måleriarbeten, god ekonomi med Dubbel-A rating och F-Skattsedel.

Nyttja ROT-Avdraget

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget för skattereduktion vid renovering och hantverksarbeten i din bostadsrätt eller hus.

Läs mer på Skatteverkets Hemsida